Vaše osobne podatke ćemo prikupljati, obrađivati i koristiti u skladu sa zakonskim propisima te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (eng. General Dana Protection Regulation – GDPR) koja u području zaštite osobnih podataka uvodi više standarde.

Osobni podatak je svaki podatak ili njihova kombinacija kojima se utvrđuje identitet pojedinca ili putem kojih se može utvrditi identitet pojedinca kao što su primjerice ime, prezime, osobni identifikacijski broj (OIB), podaci o adresi idr.

Obrada podataka je svaki postupak na osobnim podacima kao što su prikupljanje, bilježenje, pohrana, izmjena, uvid, uporaba, prijenos te brisanje.
Voditelj obrade podataka je Nova politika, adresa, tel.

Nova Politika prikuplja vaše osobne podatke (Ime i prezime, OIB, datum rođenja, spol, br. Mobilnog uređaja idr) u isključivo u svrhu formiranja registra simpatizera/članova te kontaktiranja i obavještavanja.

Podaci se čuvaju u bazi podataka sve do istupanja člana iz stranke ili do zahtjeva za brisanjem na vlastiti zahtjev. Zahtjev možete poslati na e-mail info@novapolitika.hr .

Suglasnost za obradu osobnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku tako da nam se obratite na mail info@novapolitika.hr. Osim toga od nas možete zatražiti da izbrišemo bilo koje podatke o vama (osim u određenim slučajevima, na primjer ako je to potrebno prema zakonu).

1. Ispunjavanjem ove pristupnice potvrđujete da se slažete s obradom

Vaših osobnih podataka od strane Nove politike

2. Zaštita privatnosti: Osobni podaci prikupljeni ovim obrascom prikupljaju se

radi unosa podataka u Registar članova/simpatizera i koristit će se isključivo za potrebe istog.

3. Osobne podatke obrađujemo u skladu sa zakonom i našom politikom privatnosti (ako je negdje objavljena na stranici)

4. Odabirom opcije „pošaljite zahtjev“ potvrđujem da sam upoznat s pravnom osnovom,

postupcima i svrhama obrade osobnih podataka od strane Nove Politike (sadržane u “Politici privatnosti”).